Informasjon og priser

Bio

Jeg heter Odin Jæger og er en redaksjonell- og kommersiell fotograf som er stasjonert i Oslo. Jeg har selvsagt mulighet til å komme til dere hvor enn dere er for å forevige deres store dag.


Erfaring

Jeg har jobbet som fotograf siden jeg var 16 år gammel. Til vanlig jobber jeg mest som redaksjonell fotograf i blant annet VG, Aftonbladet, DN, Klassekampen og Sunnmørsposten.

Jeg har bred erfaring som bryllupsfotograf. Gjerne sjekk ut portfolio-siden i menyen under.

Foto: Markus Grønstad

Priser

Halv dag

- Fotografering i inntil 4 timer.

- Ca. 100-150 høyoppløselige, ferdig etterbehandlede bilder til fri bruk.

- Pris: 14 500,- inkl. moms.

Hel dag

- Fotografering i inntil 10 timer.

- Ca. 230-350 høyoppløselige, ferdig behandlede bilder til fri bruk.

- Pris: 24 900,- inkl. moms.

Kun bryllupsbilder

- Fotografering i inntil 2 timer 

-  Ca. 30 høyoppløselige, ferdig behandlede bilder til fri bruk.

- Pris: 9900,- inkl. moms.


Alle de nevnte prisene inkluderer utstyr, planlegging, forarbeid, opptak og etterarbeid.

Ønsker du flere timer utover dette kan det selvsagt gjøres (gjelder ikke kun bryllupsbilder) . Pris pr. time er da kr 2100 inkl. moms.


Reiseutgifter kommer i tillegg.

Randi og Hilde

Tusen takk for alle dei flotte bilda fra bryllupet vårt. Det va veldig kjekt at akkurat DU ville være vår fotograf! Ikkje berre er du dyktig, men du var også veldig hyggelig og skapte god stemning rundt bildetakinga.

Se bildene fra deres bryllup her.

Elisabeth og Jørgen

Odin var fotograf under bryllupsdagen vår, og vi kan si oss enige i alt som har blitt nevnt av andre tidligere. Han gjorde rett og slett en fantastisk jobb! Det som slo oss aller mest når vi mottok bildene var hvordan han har klart å fange øyeblikkene. Når vi ser gjennom bildene kan vi gjenoppleve hele dagen gang på gang. Han har fanga stemninga så utrolig godt. Latter, situasjoner, tårer og rørte ansiktsuttrykk. Detaljer som Odin har klart å fange på en fantastisk måte! Vi er evig takknemlig for at han ville være vår fotograf. Anbefales på det sterkeste!

Se bildene fra deres bryllup her.

Erika og Øivind

Odin var vår bryllupsfotograf og vi kunne ikke vært mer fornøyde!! Ikke bare fikk vi fantastiske bilder fra vår helg i Hemsedal, Odin er også en innmari hyggelig og omgjengelig fyr. Anbefaler Odin på det sterkeste.

Se bildene fra deres bryllup her.